Понякога ти трябва доста време, докато "прогледнеш" и видиш нещата такива, каквито са. Но по-добре да е късно, отколкото... знаем. Така се случва и с Мария Игнатова, която все повече разбира, че бракът й е бил една огромна грешка и единственото спасение е развод.

И не, скандалът с пияния й на мотика мъж, качил се да шофира колата си, не е основната причина за раздялата, разбира се. Това било просто капката, от която чашата преляла, разкриха близки до звездното семейство.

Играта загрубя: Като не успя да прикотка Мария с добро, Нойзи показа, че е и злобен! (Игнатова не вярва на ушите си)

Отдавна Мария Игнатова се дразнела, но се опитвала да преглътне фактите като тези, че мъжлето й е мързеливо до откат, че единственото за което го бива, е да ръси празни приказки, че пет лева не може да изкара, а тя основно вади парите вкъщи, че не могат да отидат на сносна почивка в чужбина, ако тя не плати... и много други неща, които ден след ден все повече й бодели очите.

Днес обаче бившата на Димитър Рачков била тройно потресена и отвратена, защото Нойзи показал злоба, каквато тя не предполагала у него. След като опитал да я прикотка и да си я върне с добро, Цветков обърнал страницата и играта загрубяла. Стигнал дори дотам, да й каже, че вече не е първа китка и първа младост и трудно щяла да намери някой като него.

"Мария направо хлъцна, тоя не е с всичкия си. Мъжете ще се избият за нея, само да им щракне с пръст, но да го видим Нойзито коя патка ще вземе, еле пък да е с качествата и визията на Марчето", коментират източниците.

Източник: Crimesbg.com