Новата "играчка" на Благой Георгиев, "поредното забавление" на Джизъса и ред други епитети лепнаха като магнит на Мария Обрейкова. Всъщност, ако трябва да сме честни, мацето се прочу много повече с това, че си е лягало с екс футболиста, отколкото със самото си участие в Сървайвър.

Мария е доста по-малка от Благой и изуми потребителите с аферата си с него, защото знаем, че Георгиев си пада по... как да кажем... малко по-атрактивен тип мадами, отколкото е Мария.

"Че тази не само не е хубава, нито е с убийствено тяло, но и изглежда откровено тъпа. Вижте й само погледа, сигурно сено на две магарета не може да раздели", яко я хранят по мрежите. Не искаме да си представим какво ще последва пък сега, когато Обрейкова хвърли адска бомба с признанието си.

А именно - тя сподели, че е надебеляла с цели 13 кила в Доминикана. Влязла 53 и излязла 66 кила. "Ако щете вярвайте, но на този глад и зор там, аз качих тегло. Не знам как стана тая работа, но явно и стресът си казва думата", изцепи се Мария, а всички се зачудиха откога Джизъса е занижил толкова критериите.

"Но да, като няма какво и ги менка - я Марчето, я Татянка, я Снежанка...", коментират в нета. А самата Обрейкова призна, че всички участници са се познавали преди формата.