Златка Райкова не може място да си намери от яд!

Златка Райкова място не може да си намери от яд. Русокоската е национално известна с манията относно външния си вид и навика да не пропуска огледало или витрина, в които да се огледа и да се полюбува на красотата си.

Интересно е как ще прави това обаче, в следващите два месеца?! А причината е, че вместо да се разкраси, тя се подложи на процедура, която я превърна в рунтавелка. Златка Райкова отиде на перманентен грим, за да направи веждите си още по-изразителни и неустоими.

raikovaВместо това обаче, некадърни козметици й поставиха толкова много туш, че към момента тя повече наподобява рунтаво мече, отколкото знойна изкусителка. Близки до Златка Райкова коментират, че излязла от студиото за красота в София бясна, но каквото и да прави, няма как да оправи проблема. Докато той не се реши сам.

А това, за нейно огромно съжаление, ще стане чак след около два месеца, когато тушът ще започне да избелява и веждите на хубавицата отново ще придобият естествения си вид, пише агенция ПИК.

Приятелки на Златка коментират, че настоящият й вид в огледалото, е най-големият й кошмар и едва ли някога в живота си ще се реши да си постави перманентен грим отново. Не и на веждите.