Галена е в истински шок от това, което реши половинката й Галин!

Чаровницата на поп фолка Галена е извън себе си от стреса, който й причини половинката й Галин. Двамата са заедно от много години, но явно идилията им е на път да приключи след първия чудовищен "гръм в рая им". Виновник за всичко е самият Галин, който преди няколко дни съобщил абсурдното си решение на певицата.

А то е, че иска Галена да направи дует с бившата му съпруга и нейна колежка Десислава. Невероятно, но самата истина, разкриха близки до Галена и уточниха, че тя дори не е подозирала за намеренията на вафления бос. Новината й се стоварила като удар, а Гален бил категоричен.

[caption id="attachment_336718" align="alignright" width="300"]Галена Галена е в шок от настояването на Галин да прави дует с бившата му Десислава[/caption]

Разбира се, дали ще прави песен с Десислава, или не - това решение може да вземе само и единствено Галена. Галин обаче я държи в ръцете си, тъй като той е човекът, който плаща видеоклиповете и тоалетите й. А в този момент Галин бил категоричен, че ще инвестира само в този проект, който според него гарантирал невероятен успех.

"Да, дует между Галена и Десислава наистина ще се харчи като топъл хляб, две мнения няма. Но Галена е в шок. Та това не е коя да е нейна колежка, а бившата законна съпруга на Галин. Освен това двете с Десислава никога не са били във война, но никога и не са били близки или приятелки. Отношенията им са чисто професионални като започват и завършват само до "Здравей" и "Довиждане". Как си мисли Галин тази работа, само той си знае", коментират близки приятелки на Галена.

Те разкриват, че сладураната първоначално категорично отказала на предложението на полуделия си благоверен, но той не искал да се примири с отказа й. Към момента Галин се е запънал като магаре на мост и е твърд в решението си, че не иска Галена да пее с друг, освен с Десислава.

Припомняме, че наскоро Десислава, а не Галена, пя на Галин и то навръх Свети Валентин, когато бе поканена в заведението му. По същото време Галена бе на участие на стотици километри от тях. Какво се е случило между Галин и Десислава, само те си знаят. Но последиците наистина са меко казано странни.