Седне ли някой да ви разправя колко идеално и съвършено е еди какво си, бъдете сигурни, че не е! Щастието, казват, обича тишината, а прекалената реклама и парадиране, говори за едно - опит за заблуда на околните. Отдавна всички подозират, че точно това прави и Антония Петрова, но ето, че накрая се потвърди.

Както знаем, няма ден, в който Тоца да не "гръмне шампанското" в нета, със снимки и хвалебствия за съвършеното си семейство, съвършения си дом, съвършените си деца и най-вече съвършения съпруг. Е, никой, освен Господ, не е съвършен, а Тоцето не ни прилича на Бог, нито пък мъжът й...

Оказа се, че и тук крушката си има опашка, след като близки до обкръжението на бившата Мис България разказаха за кошмарните й отношения с Ивайло Батинков. От голямата им къща редовно се чували неистови крясъци, като причината за това обаче, не е в "лошия й мъж", а в нея самата.

Излезе, че Антония Петрова е толкова яростно ревнива, че следяла благоверния си на всяка крачка и правела сцени като за Болшой театър в мига, в който той погледне друга жена, камо ли да разговаря с нея. А ако жената е и засукана, следвал "линч".

"Да, Ивайло си беше сваляч навремето и Антония отлично знае това, затова и го дебне като копой. Този човек, завалията, не може сам да отиде до тоалетната ако са навън с компания, тя го следва като звяр. Не знам колко време нормален мъж би издържал това", коментират източниците.