Футболистът Димитър Бербатов изостави семейството си

Играчът на френския отбор „Монако” Димитър Бербатов отмаря сам на морето, без любимите си хора. 33-годишният футболист удължи контракти си с френския отбор за още една година. Той заслужи новия договор със силните си изяви на терена и сега почива между двата сезона.

[caption id="attachment_317989" align="alignright" width="300"]Димитър Бербатов изостави най-близките си Димитър Бербатов изостави най-близките си[/caption]

Бербо бил забелязан да се радва на свободата си в любимия си тузарски курорт Слънчев бряг. Тук звездата на родния футбол има огромен апартамент на първа база в хотел „Маджестик”, на осмия етаж, съобщи HotArena.net.

Жилището било супермодерно, обзаведено с всевъзможни екстри и глезотии. Централният ни нападател закупил апартамент на този етаж заради великолепната гледка, която се откривала към морето и изобщо над целия курорт. Терасата на жилището обаче била така зашумена, че към нея не успявали да надничат любопитни, нито да смущават покоя на нейния обитател.

Димитър Бербатов за първи път отмаря без съпругата си Елена и малките си дъщери. Той бил оставил децата си при майка си Маргарита, за да им се порадва и да ги поглезиq разбра Kluiki.bg.

Каква ли е причината Бербо да изостави Елена и да не е с нея, дивят се интриганти. Според хора от кухнята, Митко решил малко да се олаби от хомота на властната си съпруга, която непрекъснато му дишала във врата и му казвала какво да прави и какво не. Бербо обича да пише, да рисува, да съзерцава, да се любува, твърдят близки негови приятели, които също не харесвали собственическия характер на Елена и оправдавали футболиста.

Това че най-скъпоплатения ни футболист отмаря сингъл, на спокойствие пък даде воля на фантазията на тези, които все ровят за нещо гнило около известните ни личности. Защото Бербо не бил в пълна изолация и се наслаждавал на сладостите на живота.

Той често купонясвал в нощните заведения на курорта,пиейки отбрани питиета и дивейки се от сърце на полуразсъблечените танцьорки. Но за разлика от повечето си колеги, никога не прекрачвал границата на приличието, не ги докосвал и не се сближавал по-интимно с никое от кръшните момичета, свидетелстват посетители на заведението.