Новината гръмна днес, но раздялата им датира от няколко месеца. Да, за шок на феновете и всеобща изненада, перфектното семейство на Емилия и Жорж Башур се разпадна. Двамата дори не живеят заедно, а всеки е настанен в отделно жилище, докато се чакат документите за официалния развод.

Близки, дори много близки до Емилия хора потвърдиха това, направиха го и приятели на самия Башур, който е изтрил всичките си спомени с Емилия и от мрежата. Това вече ни се струва доста неприятно, грубо към певицата и прекалено. Още повече, че Емилия не е изневерявала на Башур, а напротив - още го обичала, разкриват нейни приятели.

Този, на когото му омръзнало, е сирийският бизнесмен. Той охладнял доста към съпругата си в последните две години и дори фактът, че имат общо дете, не успял да го задържи при нея.

"За Жорж връзката им се изчерпа отдавна. Той просто не изпитва вече същите чувства към Емилия и й го призна. Грубо е обаче да унищожава общите им спомени, още повече, че тя беше до него в най-тежкия му момент, когато загуби сина си", коментират източниците.

Не е ясно дали има нова жена в живота на Башур, но Емилия определено е сама и ближе рани от кошмара.

Източник: Crimesbg.com