Шок за родителите на Алек Младенов и особено на мама Ксения Младенова, която едва ли е на себе си. Мдаа... оказа се, че към днешна дата бившият вече ерген е сериозно обвързан и това е потвърдено официално. Мърдане няма, а избраницата на синеочкото е адвокатка, чиито баща също е юрист.

Въпросната дама е руса (защо ли не сме изненадани) и... минала 30-така - демек по-голяма от него. Е, пита се тогава в задачата - кому беше нужно Младенов да разиграе тези циркове на финала на предаването и да унижи публично Магдалена Томова и Надежда Вишева, след като отново си хвана кака или още по-гадното - "дърто" гадже (нали така определяха Маги и Нани месеци наред)...

Днес Алек продължава да се крие и да не спазва ангажиментите си за интервюта по договора с медията, като явно се е скрил някъде с любимата си. Близки до него са единодушни, че мацката е същият типаж като Томова и Вишева, а майка му по същия начин не била особено радушна в приема си към нея.

"Очевидно е, че Алек си ги харесва блондинки и е още по-очевидно, че все гледа да са му каки. А и как няма да гледа това, като самият той отлично показа в края на формата, че е просто един недорасляк, с претенции за мъж. Но мъж се става, когато се научиш да поемаш отговорност и да отговаряш за делата си. Той едни момичета не можа да погледне в очите - смотльо", коментират в нета.

Източник: Crimesbg.com