Митака от "София Ден и Нощ" се прочу отново и то само за нощ. Мнозина вече отдавна бяха забравили, че мускулягата Кристиан Кирилов съществува, докато той не им напомни за себе си със скандален развод. Както знаем, Кирилов беше женен за "голямата си и истинска любов" (дрън-дрън) в лицето на фолк певицата Джулия.

Толкова голяма беше тази любов, че издържа броени годинки и я паряса, щото открил нова. Да, Кристиан вчера пусна дори снимка с прясната си изгора, на която аха да я изяде от милувки. Въпросната се оказа известна из столичните бръмчалници.

И заради нея съсипа жена си?!! Ето с кого се е въргаляла новата на Митака от "София Ден и Нощ"! (СНИМКИ)

Това е Денислава Велкова, която за пръв път се показа в ефир с гаджето си в предаването "Един за друг". Естествено, в мига, щом реши, че вече е известна, тя заряза приятеля си и се хвърли в кревата на сладура Чефо, познат ни от Сървайвър.

И заради нея съсипа жена си?!! Ето с кого се е въргаляла новата на Митака от "София Ден и Нощ"! (СНИМКИ) - Снимка 2

Преди него, Стефан Попов-Чефо също бе популярен блогър, актьор и инфлуенсър, а Денито се правеше на луда по него доста време. Докато не срещна нацепения си батко Кристиан Кирилов и се залепи за него.

"Е, да ги видим колко дълго ще "изкрякат" заедно! Заради тая... айде да не казваме каква, да съсипе жената, която го обичаше истински. Това само един откровен тъпанар може да го направи, а Джулия трябва да почерпи, че се е отървала от него", коментират в нета.