Актьорът Ивайло Захариев преди години втрещи обществеността с факта, че се ожени за първата си съпруга Миряна Георгиева, без да я е докоснал с пръст преди това. Двамата го обявиха в ефир и обясниха, че силно вярвали в чистата и неопетнена любов...

Е, Ивайло може и да е вярвал, но се оказа, че Миряна май е въртяла номера, защото не харесва секса с мъже. Да, тя роди двама сина на Захариев, но после поиска развод от него, а медии я засякоха в доста интимни кадри и отношения с жена. Това си е нейно право, разбира се и лошо няма, стига Иво да го беше понесъл по-леко, но не. Той неведнъж е казвал, че е направил всичко, за да спаси брака си и е търпял какво ли не, но безуспешно.

Затова пък съдбата го възнагради с втората му любима - Станислава Славчева, с която също вдигнаха сватба - този път не девствена... Всичко в брака им вървеше по мед и по масло, докато преди дни Захариев не опули жена си с признанието, че е влюбен в друга...

Да, да, дори го оповести публично в мрежата. Добре, че беше снимката на въпросната "фея", която го е омагьосала, че да не го удуши жена му. Оказа се, че това е собствената й щерка - малката Никол.

Захариев обича искрено момиченцето, а то го чувства като роден баща, което може да кара Станислава само да лети от щастие.

Източник: Crimesbg.com