Приказката между Тита и Недко май свърши

Певицата, която пристана на чалгата Христина Христова, известна като Тита, май е сложила край на отношенията си с Недко Николов. Тя и ММА боецът бяха заедно от края на 2020 година.

Надарената силистренка сама отпразнува рождения си ден преди няколко седмици. На фотосите, които изобилстваха на страницата й във Фейсбук, липсваше лика на доскорошното й гадже.

За раздяла намеква и друг факт, станал традиционен. Двамата са изтрили общите си снимки и вече не се следват в социалките.

Всичко това кара феновете й да подозират, че романтичната приказка между двамата вече е свършила.

Вероятно краят е факт, но това не разочарова последователите й . Дори напротив, те са доволни от тази развръзка. За мнозина Недко оказваше отрицателно влияние върху кариерата й и тази новина им е дошла като „балсам за душата“.

Тита беше споделила в свое интервю, че със здравеняка са заедно от първия ден на запознанството си. Певицата бе категорична, че с него се разбират перфектно. Дори намекна за по-сериозни отношения, като мнозина заподозряха дори сватбени камбани.

Но нещата не се развиха така, както си го е мислила Тита. Връзката им стана публична едва към края на 2021 година, когато двойката публикува първата си обща снимка.

Източник: Лупа.бг