Нургюл Салимова прослави България в най-сложната игра - шаха. 20-годишната девойка от село Крепча обаче очевидно не иска да е просто умна, а и секси. Това си личи от начина, по който се гримира, по поведението й, а днес и по предизвикателните снимки, които публикува в нета.

За всеобща изненада - радост за едни и неприкрито възмущение за други - Нургюл се показа здраво з@голила бюста си. Салимова написа над снимките пожелание за хубав ден на последователите си, но и идиот ще схване, че поздравленията са, защото просто трябваше да напише нещо. Целта е ясна - да се види, че и тя може да бъде изкусителка и да съблазнява с други неща, а не само с мозък.

И ти ли, Нургюл?! Салимова з@голи цомбите! (Фенове: Не ставай кифла! - СНИМКИ)

Да, това е нормално, още повече, че Нургюл е видимо симпатично момиче. Но много от потребителите в нета не се сдържаха и я посъветваха да не се превръща в кифла.

"И ти ли бе, Нургюл?! Нали точно затова Бог ти е дал мозък, за разлика от останалите празноглавки?! Ако на тях им е простено, на теб няма да ти бъде, ако се превърнеш в поредната, която си показва анатомията. Не следвай стадото и се опитай да останеш различна - такава, каквато беше досега. И, вярвай, ще бъдеш много по-забелязвана, отколкото ако утре си покажеш всичко", съветват я в нета.

Други обаче я разбират и подкрепят напълно, защото сега й е времето да се "момее"...

Източник: България днес