Нещо се случва между Маги и Кремена Халваджиян

Дизайнерката се пусна сама на снимките, цялата в цветя. По-скоро роклята, в която се е снимала, е изпъстрена с китки.

„В последно време Кремена е все сама. Не спира да ходи по почивки и да се забавлява, но Маги го няма. Какво става в това иначе стабилно семейство, никой още не знае“, коментират техни общи познати.

До този момент семейството на дизайнерката и продуцента се славеше като едно от най-стабилното. Самата Кремена се хвалеше, че около мъжа й има все млади и красиви жени, но той сякаш не ги забелязва.

„Та те го свалят пред мен, а той нехае. След това му казвам, че еди-коя си флиртувала с него, той остава като поразен от гръм. Не вярва“, хвалеше се Кремена в свои интервюта. И докато му брат му Джуди не спира да сваля и вкарва в кревата засукани мадами, Магърдич остана верен на Кремена и семейството си.

Истината е, че Маги наистина не е кръшкач и е верен на дългогодишната си половинка. Той вече има две внучета от единствения си син бебо, на които се раздава на сто процента.

Но Кремена недоволствала, че той бил заринат в работа и все по-малко отделял време за почивка и забавление.

„Няма да векуваме на този свят. Стига си работил като луд, отдели малко време за почивки и забавления“, хокала го Кремена. И след като той не взел от дума, тя решила да пътува сама и да се забавлява, доверяват нейни близки.