Чепатата актриса Снежана Макавеева втрещи мрежата с признанието, което направи. Както знаем, а мнозина може би и още не са разбрали, от около година тя е във връзка с доста по-възрастен от нея мъж. Той също е в творческите среди, където са се намерили.

Става дума за художника Владимир Тодоров, за когото се говори, че е към 65 годишен, докато Макаеева ще направи 35. Вярно е, че Тодоров го раздава жизнен, но разликата в годините им е твърде голяма и повечето от близките на Макавеева се чудят толкова ли няма мъже на нейната възраст...

Е, ето че годинките си казаха работата, макар и на майтап. Снежана разсмя мрежата с пост - тя пусна снимка на нея и любимия и разказа, че той я попитал какво ще иска. "Казах му, че искам любов, искам нежност, ласки и да е до мен завинаги... А той ме пита -  От Лидъл бе, от Лидъл искаш ли нещо"...

Въпросният виц не е измислен от актрисата, върти се в мрежата отдавна, но явно двамата са решили да го разиграят като скеч помежду си. Това, разбира се, не попречи на заядливците да гракнат срещу Макавеева.

"Ами що си се хванала с чичА си ма, жено?! Ха да ви видим след още пет годинки, че и по-малко. Сигурно си търсиш баща, а не мъж", коментират в нета.

Източник: Crimesbg.com