Малко са жените, с които Слави Трифонов е имал наистина дълга и сериозна връзка. Знаем, че шоуменът е женен за работата си и прекарва повече време с музикантите от Ку-ку бенд, отколкото с която и да било жена. Това, разбира се, му пречеше в личния живот през годините, но той явно свикна.

Освен голямата му любов - психоложката Маги Ангелова, Дългия имаше най-сериозна и продължителна връзка с балерината от "Магаданс" Мартина Огнянова. Двамата живяха заедно години наред, а всички мислеха, че ще се оженят и ще имат дете, но уви - това не се случи.

И очевидно причината не е в Мартина, която набързо роди цели три деца на боксьора Коко Колев, с когото замени Трифонов. Коко няма пари и двамата едва свързват двата края, но Огнянова твърди, че е щастлива, че е обичана и че мъжът й е с ведър характер и я кара да се усмихва, за разлика от Слави.

Едно нещо обаче не й дава мира и това е фактът, че не може да отслабне. След раждането на третия си син преди повече от половин година, Мартина още е с едни 15-ина килограма отгоре, които не искат да се махат. Тя се е сдобила с голямо коремче и дори лицето й е видимо надебеляло и бузесто.

"Тя спря да тренира, води застоял живот, а това е най-големият бич. Самочувствието й е на нула, но поне е спокойна, че Коко и така си я харесва", коментират близки до двойката.

Източник: Crimesbg.com