Мария Игнатова отдавна не е на 20 години, но сме сигурни, че половината от младите девойки не могат да й стъпят на кутрето - еле пък след това, което видяхме... Явно водещата се е заела здраво да запази колкото се може по-дълго младостта и свежестта си и яко се е "разкършила".

Дори бившият й Димитър Рачков останал опулен от това, на което се е научила Мария, макар да делеше един покрив с нея над седем лета. Настоящият й съпруг обаче й влияе по този начин, а Игнатова, както знаем, прави всичко, за да му се харесва все повече.

И Рачков се опули: Вижте какви чалъми прилага бившата му Мария Игнатова на Нойзи в леглото! (СНИМКИ)

Мария индиректно показа какви стойки и чалъми върти на Нойзи в леглото като се снима на челна стойка върху стол, който малко по-рано сама беше сглобила. Така едновременно съчетава фаталната жена с оправната домакиня, което е идеалът за всеки мъж.

"Мимето обожава Нойзи и си личи, че го има едва ли не за гуру. Тя го смята за свръхинтелигентен и умен, абе на крачка от гений. Мнозина не я разбират и дори й се смеят, но този мъж нещо й е направил, съвсем е полудяла по него", коментират познати на двойката.

Е, време е вече и умникът да се сети да направи нещо по-съществено и за нея, защото до момента май тя се изявява повече в "мъжката роля".

Източник: Лупа.бг