Денислава Велкова стана известна на широката общественост покрай влизането си в "Игри на волята". Известността й, разбира се, е спорна и далеч не е за хвалене, но явно за бръмчалката е важно само едно - да я знаят, без значение с какво.

И преди години е била същата: Вижте как "лесната" Денислава Велкова се е предлагала на мъже в нета! (СНИМКИ)

Както помним, преди формата, тя успя да разведе Митака от "София Ден и Нощ" и съпругата му Джулия, като аферата им издържа по-малко от два месеца. Самият Кристиян Кирилов призна впоследствие, че Денислава му е най-голямата грешка в живота, но го подмамила... с умения в кревата.

И преди години е била същата: Вижте как "лесната" Денислава Велкова се е предлагала на мъже в нета! (СНИМКИ) - Снимка 2

По същия начин Велкова "опука" и трима участници в "Игрите", сред които бе и бившият на Емануела - Мартин Николов - Елвиса. В момента двамата с Еми са в открита война, отново заради похожденията му с лесната Денислава.

И преди години е била същата: Вижте как "лесната" Денислава Велкова се е предлагала на мъже в нета! (СНИМКИ) - Снимка 3

Която очевидно се е предлагала и е търсила мъже много преди тунинга и "славата" си. Появиха се стари снимки на Велкова, на които тя позира в оскъдни дрешки и откровено евтини пози още, докато е била едва ли не тийнейджърка.

"Гледайте я какви ги е пускала?! Ха познайте защо! Защото се е борила да стане манекенка ли, хаха... Борила се е да завърти главата на някой богаташ и да му изяде парите, затова се е борила", "хранят" я потребители в нета.

Източник: Crimesbg.com