Благо Джизъса отново е сам

Новата му изгора също го изостави. По-скоро между него и инфлуенсърката Мария Обрейкова е нямало нищо повече от приятелство. Въпреки че за гелосания ритнитопковец това понятие  е доста мъгливо и в живота си досега той не е показвал, че може да остане с една жена само в приятелски отношения.

Но неговите нови приятели от „Сървайвър“, с които той игра в един отбор, като спечели шоуто за оцеляване, са се затръшкали за Благойчо. Те решили да го извадят от „тежката депресия“, след като втората му съпруга Полина Спасова му поиска развод.

Те искали да намерят нова половинка на авера си, за да не остане сам. Затова звездната компания от бившата му Татяна,братът на Коцето-Светльо,Иван Булкин, както и новия му стар приятел, баджанака Георги Валентинов били решени да му намерят я ново гадже, я нова булка.А Благо Георгиев дори се разплакал от умиление, разказват очевидци.

Затова те обикаляли чалготеките заедно, като купонясвали яко. Масите били отрупани винаги с пиене и ядене, като почти при всички сбирки Благо Джизъса повеждал хорото.

Една от последните сбирки на мощната дружина била в известна столична кръчма. Заведенията от този сорт били пълни с млади и красиви девойки, затова компанията избирала подобни локации.

Чалга коалицията обещала на Благо бързо да му намери половинка, но не става ясно защо подценява „качествата“ на вечния женкар.