И Мила Михова стана част от неформалния отбор на известните у нас, използващи популярните инжекции за диабетици, с които се отслабва.

 

Младата оперна певица обаче не се поддала на странната мода в родния шоубизнес с цел отслабване, а заради здравословното й състояние, което налага приема на медикамента. Скоростното сваляне на килограми би могло да е просто страничен ефект от него.

 

И Мила Михова се стопи с инжекции за диабетици

По време на скорошното й посещение на музей в Лондон, тя коментира малки кутийки като подходящи за съхранение на медикамента. Бърз поглед в интернет сочи, че става дума точно за лекарство, предназначено за лечение на диабет като някои твърдят, че им е предписано и при инсулинова резистентност.

 

Очевидно младата оперна певица избягва темата и затова само загатвала за приема на въпросния медикамент. Откакто свали няколко килограма тя се показва гордо в социалните мрежи с тоалети, описващи формите й и разкриващи краката й.

От честите й постове става ясно, че продава апартамента в центъра на София, в който посрещна гостите си от „Черешката на тортата“ през 2021 г., но изглежда за момента липсват купувачи.

 

Обявената цена за жилището с внушителна площ от 396 кв. м. е 670 000 евро. Апартаментът е напълно и стилно обзаведен. Холът е 120 кв. м. Жилището е с огромни прозорци и високи тавани.

Източник: Уикенд