След редицата чалгаджийки и манекенки, Мадам „Искрено и лично“ – Миглена Ангелова, също хвърли око на все по-модерната напоследък професия на психолог. След като е завършила онлайн университет в Русия, Ангелова вече е дипломиран психолог, при това с цели 3 специалности.

 

Тя побърза да се похвали, че оценката й от държавния изпит е отлична и е мноооооооооого добра като специалист. Феновете й се втурнаха да я поздравяват, а някои се пошегуваха, че ще има много пациенти. Ангелова обаче ги поправи, че в тази област няма пациенти, а само хора, които работят върху проблемите си.

 

Тв звездата от близкото минало обаче пропусна да съобщи в социалната мрежа кой точно университет е завършила. За сметка на това го е направила в собствения й сайт, от който става ясно, че учебното заведение, дало й квалификацията е базирано в Русия – Международен онлайн институт по психология SMART.

 

И Миглена Ангелова се писа психолог

Първата й специалност, получена във ВУЗ-а преди броени дни, е „Практическа психология“. Обучението по нея е продължило 14 месеца.

Втората специалност е „Бизнес психология“, която според информацията на сайта е с продължителност 8 месеца.

Третата е „Гещалт терапия“, където обучението също е 14 месеца. Тази терапия насърчава към откриване на собствен смисъл, поставяне на собствени цели и правене на лични избори, разглеждайки човека като съчетание от психични, емоционални, физически и сетивни процеси, проявяващи се в конкретния момент.

 

Ангелова обещава, че ще започне да прилага научените знания и на практика веднага след Нова година и дори обяви график за записване за консултации. Твърди, че провежда терапии срещу безсъние, тревожност, паник атаки, страх от промени и др.

Амбициозната брюнетка още отсега предвкусва успеха в новото си амплоа.

Източник: Уикенд