Свърши ли приказката на Сашо Кадиев и Ивелина Чоева?

Синът на Катето Евро направи фурор в мрежата, като публично оповести, че манекенката Ивелина Чоева е любовта на живота му. И игнорира жената, родила му единствената засега щерка, Татя Тончева.

Двамата дори заживяха в софийския апартамент, който водещия купи, за да започне нов живот с Ивелина Чоева.

И остави предишното си жилище, къщата на майка си Катето Евро в село Кокаляне, за да заживее с новата си любима под нов покрив.

И Ивелина Чоева мина по реда си: Сашо Кадиев напълно запленен от тази красавица(Горещо фото)

После последваха едни задгранични екскурзии с новата, снимки, целувки в мрежата. Но като махараджа, Мамин Сашко не забрави и бившата си, като се появяваше по светски събития с двете си жени. А Чочева му се отблагодаряваше, като го глезеше с разни вкусотии, доверяваха негови колеги от медията.

Само че Ивелина Чочева се намусила сериозно след последната издънка. На семейно фото Александър Кадиев се щракнал с дъщеричката си Катя и гаджето си, като овациите обрала не Ивелина, а малката Кати.

„Прекрасна е малката Кати, а  и много артистична. Одрала е кожата на баба си Катето Евро. Истинска красавица!Определено ще детронира гаджето ти Ивелина Чоева, въпреки че е манекенка“,не спирали комплиментите в нета към единствената наследница на актьора.

Според горещите слухове Ивелина все повече се дразнела от това, че Сашко обръщал повече внимание на дъщеря си, а тя оставала на втори план.