Ивана и тя се изтарикати

Уж певица на народа, а скоро фолкаджийката изби рибата с новите си претенции. Айтослийката вече не отваря устата си за по-малко от десет бона на вечер, доверяват слисани ресторантьори.

Но за нея това било напълно нормално, заради галопиращите нагоре цени на всички стоки и услуги, както и заради инфлацията.

Това накарало певицата да надуе хонорара си, за да „бъде в крак с времето“, казвала тя.

Докато преди звездата се съгласявала да развеселява полупияните мачовци по кръчмите срещу 7500 лева, сега тарифата й скочила на десет бона.

Тя не тръгвала никъде на участие без мини бенда си. Освен любимата й и вярна бузукарка Стояна, за нея свирел китариста Румен, както и още един певец.С тях певицата била коректна и разделяла парсата си от участията си винаги, доволни били те.

Ивана не била като повечето млади колежки от бранша, а участията й били истинско шоу, предоволни са нейните фенове. Въпреки това собствениците на заведенията се тревожели, че надутите хонорари удряли по цените на питиетата и мезетата, които предлагали. А това означавало по-малко клиенти, които вече предпочитали домашните соарета пред яката резачка, която получавали в кръчмите и нощните локали.