Благой Георгиев е Благой Георгиев. Втори като него няма, а името му, някой ден, като нищо ще се превърне в нарицателно. Бившият футболист е образец за безсмислен живот и зачитане само на едно едничко нещо - на собствения си кеф и персона.

Това, че Джизъса сменя жените като употребени кърпички, не е тайна, нито новина, по-скоро вече е яко и скучновато клише. Гаджета, съпруги, любовници, нови гаджета, бивши съпруги... едно и също до умопомрачение...

Проблемът и това, което отвращава познатите, да не говорим за жените на Георгиев, е отношението му към собствените му деца - вече четири на брой, засега. Коцкарчето се вижда с първите си две отрочета от дъжд та на вятър, а със сина си от Есмер Омерова не е в контакт от години. Същото е положението и с Благойчо от Златка Райкова.

И тъкмо, когато си мислим, че Благой е ударил дъното и няма накъде повече да пропадне, той вземе, че ни изненада. Оказа се, че Георгиев не смята да даде и петак на наследниците си от парите, които взе от Сървайвър. Той щял да пръсне цялата сума за себе си - една част за жилище, а другата... за чене!

"Благо иска да си смени отново ченето и да го направи по най-съвременните технологии. Вече се е уредил с клиниката и бленува новите си "конски" зъбки", бъзикат го източниците.