Емилия също се клонира

Половинката на Жорж Башур се появи на екран с чисто нова визия, подобно на тази на колежката си Камелия и на останалите от бранша.

Вместо да получи овации, феновете я попиляха в нета. Защото те са направени по един и същи калъп. Еднакви лица, изпъкнали скули, котешки очи, изострена брадичка.

Тази мода е направо популярна сред поп фолк изпълнителките. Но интересното в случая е дали фолкаджийките ходят при един и същи пластичен хирург, който го прави еднакви, като клонинги.

Първата стъпка, която направи Емилия, бе отново да стане руса. Може би подвластна на максимата „русо гладно няма“, тя  и някои от колежките й предпочитат този десен на косите си.

И Емилия се клонира! Няма нищо общо с предишната (Снимки)

Тогава мнозина заподозряха, че в брака й нещо скърца и затова се е превърнала от брюнетка в блондинка.

Дали е така или не, въпреки че Емилия отрича и твърди, че всичко между нея и сирийския строителен предприемач е цветя и рози, само тя си знае истината.

Но сега Емилия „посегна“ и на физиономията си. И се уеднакви с останалите.

„Не виждат ли, че като стават еднакви, не са красиви,  а напротив. В един момент мъжете им няма да ги разпознават. Като клонинги са. Природата ни е създала различни, и в това е красотата, а не всички да сме с един и същи фейс“, коментират трансформацията й в мрежата.