Анжела е актуалната снаха на фолк звездата, която е бременна от големия й син Майки Вълков и скоро двойката обяви, че е в трепетно очакване на първото си дете.

И Десислава като Глория ще дундурка внуче на 44 (Майки и Анджела ще я ощастливят с момиченце – Снимки)

Госпожицата, с която от две години е във връзка с Майки е по-прочута  като мацката  с най-голям и естествен бюст сред клиентките си. Анжела Станкова е с 5 години по-голяма от любимия си и е на 27.А той е едва на 22.

И Десислава като Глория ще дундурка внуче на 44 (Майки и Анджела ще я ощастливят с момиченце – Снимки) - Снимка 2

И Десислава като Глория ще дундурка внуче на 44 (Майки и Анджела ще я ощастливят с момиченце – Снимки) - Снимка 3

Скоро влюбените пиленца разкриха, че очакват момиченце. Първо  пуснаха снимки на бременната Анжела по белльо, на които се вижда наедрялото й кормче.На които позира с бъдещия татко.

И Десислава като Глория ще дундурка внуче на 44 (Майки и Анджела ще я ощастливят с момиченце – Снимки) - Снимка 4

Бременната снаха на Десислава е родена в Сливен, но от години живее в града под тепетата – Пловдив. Където  работи в лукс салон за красота. А хората са впечатлени от огромния й, но естествен бюст, а клиентките й я хвалят за отличните й качества като фризьорка.

И Десислава като Глория ще дундурка внуче на 44 (Майки и Анджела ще я ощастливят с момиченце – Снимки) - Снимка 5

Вчера бъдещите родители пък пуснаха снимки  от парти, на което обявиха пола на бебето. Разбра се, че очакват момиченце. Което най-вероятно ще бъде кръстено на баба си по бащина линия. И ще се казва може би Десислава. Която е една от малкото чалга звезди, която се подвизава на сцената с истинското си име, а не с артистичен псевдоним.

Източник: Бг днес