Деси Цонева пак разбуни мрежата

Щерката на покойния Митко Цонев захвърли дрехи и…задръжки. Впрочем задръжките внучката на големия Коста Цонев отдавна е захвърлила в гардероба. Въпреки че е майка вече на не едно, а на две деца, а синът й  е пораснал, бившата водеща не се притеснява да го стори.

Деси е известна най-вече с това, че е от известно семейство. Не може да се похвали със сериозните постижения на татко си, нито на дядо си, нейни са пиянските изцепки, скандалите и смяната на мъжете.

Изглежда отново  е решила да напомни за себе си, като се пусне чистак гола. Както го правят кифлите. Само че, вероятно заради доброто си възпитание, е прикрила голотиите си с къса плажна рокличка.

Деси Цонева е омъжена за издателя Явор Стефанов. И за двамата това е втори брак. Той обаче е доста по-голям от Деси и й угаждал във всичко. Освен да почиват на каравана, любимия отдих на репортерката, той я води и по екзотични дестинации в Малдивите, в Италия и къде ли още не.

„Двамата са си лика-прилика. Явор й угажда във всичко и се кефи на нейните шашканлъци. Тя му се е качила на главата, ама на него така му харесва. Пасват си идеално по лудориите“, коментират близки до двойката.