И Йорданка Христова залитна по модата

Естрадната легенда също се уреди с младо лъвче. 79-годишната звезда вече трудно се справяла със задачите от ежедневието си, затова си наела напет младок. Ролята на мускулестия мачо била да шофира колата й, както да плаща битовите сметки и да се разправя с различни дейности по институциите. Отменял я и в пазаруването, в носенето на тежките чанти.

Всичко това младото лъвче вършело срещу заплащане.

Личният асистент на звездата често бил и като душеприказчик, разкриват близки до музикалната легенда.

Данчето Христова дълго време се съпротивлявала срещу това да си намери прислуга, но накрая кандисала. Нейната колежка и съперница на сцената Лили Иванова отдавна се уредила не с един, а с върволица от хора, които й прислужвали. Тя си имала иконом, личен асистент, който съвместявал ролята на импресарио  и шофьор, както и мускулести охранители, подобно на холивудските звезди.

Въпреки че Данчето Христова имала две деца, тя не искала да ги затормозява със себе си. Те живеели в столицата, виждали се често с майка си, но гонели личните си кариери.

Синът й Григор Стоичков, носещ името на звездния си дядо от партийното минало, се занимавал с компютри.Той не бил семеен, нито имал наследници. Щерка й Ивана преживя куп любовни неудачи със скандални дами, но сега няма жена до себе си. Тя била мебелен дизайнер и търгувала нещата си онлайн.