Посърнала, със сълзи в очите и депресирана изглежда Мария Бакалова. И то въпреки че преди дни именно тя бе една от звездите на червения килим в Кан, общуваща с легенди на киното, които доскоро са й били просто недостижими идоли...

Но не, нищо от това не успя да направи нашето момиче щастливо и да върне усмивката на лицето й. Рядко славата може да замести любовта, а Бакалова страда именно за това - заради разбитата си връзка с Валери Григоров, по когото явно още е луда.

Валери спокойно можеше да бъде с нея в Кан, но не би. Вместо това той предпочете почивка с приятели в Гърция, където видимо се забавлява много добре. Усмихнат, закачлив и доволен е Валери на снимките си, докато Мария пуска тъжни и умислени фотоси.

"Тя е актриса. Ако иска да излъже, че е щастлива, няма нищо по-лесно от това. Но явно не иска. Явно показва на Валери, че страда и че той й липсва", коментират близки до обкръжението й.

Причината за раздялата на двамата е ревността на Бакалова, която все слухтяла и треперела да не би някоя напориста и секси мадама да завърти главата на любимия й.

Източник: Crimesbg.com