Любимката на народа - Ивана претърпя пълна трансформация през последните години. Макар да е на 55 години, към днешна дата тя е на половината от теглото си, което имаше като доста по-млада. Дори някои от феновете й редовно коментираха, че са я харесвали по-пищна и я съветваха да си хапва повече.

Самата Ивана никога не е крила, че е искала зверски да отслабне и е благодарна на водещата Ани Цолова, която навремето я посъветвала да си прегледа щитовидната жлеза. Оттам певицата започнала прием на лекарства, но съчетан с тежки диети и спорт. И ето на - превърна се във вейка, дори е кльощава...

Е, именно с това е свързано решението, което тя взе и обяви публично. Край на всички диети! Веднъж се живее! Това смята Ивана и твърди, че е убедена на сто процента, че животът е прекрасен, храната е част от насладата ни и не бива да се мъчим и да се тормозим като се ограничаваме с постоянно броене на калории.

"Писна ми да дъвча като овца, да си броя залъците и да рупам марули. Ще ям каквото си искам, ще се обичам, ще бъда щастлива. И да, разбира се, не трябва да се тъпчеш, но който те харесва, ще те харесва заради теб самия", заключва Ивана и пет пари не дава дали ще стане отново пищна.

Източник: Crimesbg.com