Щерката на Белослава я направи баба. Тези дни тя публикува в профила си в инстаграм снимка на малката си дъщеричка с думите: „След дълго чакане най-накрая се запознахме“.

 

Припомняме, че наследницата на Белослава – Божидара е на 25 години и има собствена марка за дрехи, вдъхновена от любовта й към екстремните спортове. Баща на отрочето й е катерачът Виктор Чаушев.

 

Белослава и съпругът й Евгени Йонов отпразнуваха 26 години брак на 1 февруари, а малко след това се понесе мълвата, че се разделят. На този етап обаче двойката са успели да закрепят отношенията си.

 

През 1992 г. Белослава заминава да учи в колежа „Санта Моника“ в Калифорния, а когато се прибира през ваканцията в София се запознава с Мариан Вълев, който по онова време е плейбоят на НАТФИЗ. В края на втората година от следването й актьорът отива в Лос Анджелис и живеят там заедно няколко месеца като междувременно Мариан ходи на кастинги, но не успява. След това се разделят и връзката им се разпада, но си остават приятели.

 

Във втори курс се запознава със съпруга си Евгени Йонов – всъщност двамата се познават от деца, тъй като родителите им са приятели. Три месеца по-късно се женят, а през 1998 г. се ражда дъщеря им Божидара, която е наследила красотата на майка си, но предпочита професията на баща си.

 

И Белослава влезе в клуба на младите баби

Тя бе забранила категорично на майка си да я споменава интервюта и в телевизионни участия, криеше се от известността като дявол от тамян. След като порасна, тя се изнесе да живее с приятеля си и създаде собствена марка дрехи. Тя е сърфистка, както и кайт и уиндсърф инструктор. В последната година разбира се й се е наложило да забави темпото и да не е толкоз екстремна.

 

Макар да се опита да запази бременността си в тайна, още през лятото се понесоха слухове, че Белослава ще става баба. Тя обаче нито ги потвърди, нито ги отрече до 14 октомври, когато публикува радостната вест за внучето си в профила. Сред множеството пожелания не липсваха и съвети баба й да не я вози пила.

 

Очевидно в последно време се превръща в мода отрочетата на известни личности да ги правят баби преди навършването на 50. Деси Слава, която едва навършила 44 също е в очакване на внуче, кака Лара стана баба на 49, а Глория – на 47.

Източник: Уикенд