Ако за Андреа всички сме наясно, че отдавна се бори с комплекси и психична неуравновесеност, то сме и наясно, че си има причина. Обективна причина, носеща името Кубрат Пулев. След всичко, което преживя с него, певицата нямаше как да запази желязна психика, малцина биха успели да го направят.

Затова Андреа не е повод за учудване, но колежката й Камелия е. На Ками уж всичко й е наред. От десетилетия тя има най-важното - безрезервната любов на половинката си Цветин, когото също обожава. А ето, че се сбъдна и най-голямата им мечта да си имат бебе.

И бебето не помага: Камелия развива все по-тежки комплекси, близките й вече са загрижени! (ВИЖ ТУК)

На пръв поглед животът на Камелия е идилия, но близките й започнаха открито да се тревожат, защото тя показва все по-задълбочаващи се симптоми на тежки комплекси. Да, Камелия е на 52 години, но винаги е изглеждала добре за възрастта си, особено в тялото.

На половин век тя реши да си отреже носа и да го направи чип като на момиченце. Това обаче не й стигна и започна да се вманиачава във фотошопа дотам, че отдавна образът й няма нищо общо с реалността.

А на последните снимки хората я взеха за Емануела - никаква прилика с лицето на Камелия няма тук. Физиономията й е удължена, скулите са други, устните, да не говорим за тена и свежестта на кожата, които са като на анимирана героиня. Кого заблуждава певицата, освен себе си?! И не осъзнава ли, че преминава опасни за психиката граници, питат се потребители в нета.