Поредните фамилни  неволи в семейството  на Лена и Миро Иванов продължават. Уж враждата между родителите на депутата от ПП  и бъдещата му съпруга, която ги дари с дете преди около 40 дена бе затихнала. Но се разбра, че младата и напориста юристка не ще нито да чуе,нито да се види със свекъра и свекървата. А даже не им дава да видят малката .

Седмица преди да се разиграе драмата Лена  била категорична, че няма да тръгне с Миро към  Ямбол и го пратила сам. А тя останала с бебето в столицата и използвала хубавото време да го води по разходки.

И бебето на Лена и Миро не успя да помири Бориславова със свекъра и свекървата (Младата майка не ще да води Деа при баба и дядо в Ямбол)

Отдавна се заае, че възрастните майка и баща на Иванов не мелят брашно със снахата. Те я познавали от годни, но след скандалите, които се заформиха около нея по време на правителството на Кирил Петков отношенията им се обтегнали до краен предел. Снахата Бориславова изобщо не се сближила с тях и от няколко години съвсем се отдалечила от бабата и дядото на дъщеричката си.

И бебето на Лена и Миро не успя да помири Бориславова със свекъра и свекървата (Младата майка не ще да води Деа при баба и дядо в Ямбол) - Снимка 2

Свекърът и свекървата на Лена

Много хора се надяваха, че когато се роди момиченцето то ще скрепи роднинските връзки във фамилията. Но видната и напориста софиянка няма никакво желание да води Деа при баба и дядо в провинцията.

Иначе младата майка все още не си е наела бавачка. Помага й нейната сестра Маргарита. Която се върна от Франция, малко преди раждането на бебето.  А сега се е нанесла в семейното гнездо на младите родители и им помага в отглеждането на малката си племенничка.

Източник: Ретро