Есмер Омерова остана без мъж

Татарката бе обвързана с боксьора Макс Давидов. Двамата дори сключиха брак по време на пандемията. А синът на Благо Джизъса му викаше татко.

Гелосаният футболист винаги се жалваше, че шампионката по аржентинско танго не му дава да вижда сина си и за него Елай е затворена книга.

Не се знае,след катаклизмите в личния си живот, дали Есмер ще се смили и даде право на бащата да вижда отрочето си.

Есмер се подложи на серии пластични операции, за да заприлича на идола си Анджелина Джоли. Тя беше признала, че има хранителни разстройва и заради това с нея се живее трудно. Не се знае точно каква е причината Марк да си „бие камшика“, но спортистката отново е сама.

Според клюката тя изгони Благо, защото по нрава си, той й кръшкаше и не й остана верен. Есмер Омерова е първата законна жена на екс футболиста, с днешна дата той мина под венчило втори път с хотелиерската наследница Полина Спасова.

Благо Георгиев има четири деца от три различни жени. С последната си жена Златка Райкова се разделиха скандално, като тя също го дари със син. Русата плеймейтка му зашлеви шамар наскоро, като заяви, че с „Благо обидих себе си“.