Скандално видео обикаля мрежата и буни много питанки

То е правено в далечната 2008 година, когато певицата Анелия за първи път гостува в студиото на Слави Трифонов. Тогава Дългия все още млад и  в добро здраве моли поп фолк фурията да изпеят заедно известното й парче „Погледни ме в очите“.

Тогавашната поява на пайнерката при Слави обаче не може да се забрави и до днес. Остава отворена загадката „опрашил“ ли е певицата Слави Трифонов преди гостуването й?

Много сигнали на тялото ни карат да мислим, че в клипа двамата не са само в ролята на водещ и гостенка, а нещата между тях са доста по-дълбоки, като при бивши любовници.

През цялото време на песента Слави гледа доста влюбено бившата на Коко Динев. Усмивката също не слиза от лицето му.Фриволното му поведение  и доста неуместните въпроси към гостенката навява мисълта, че в онзи период между двамата е имало нещо по-сериозно от обикновена свалка.

На закачките му Анелия пък отговаря доста палаво.След края на песента „влюбения Ромео“ откровеничи.

„През цялото време съм те гледал в очите, после да не кажеш нещо. Всичко, което не съм изрекъл с думи, съм го направил с очите си“, отговаря, като влюбен хлапак, Дългия.

Анелия се разсмива доволно. Но после „застрелва“ Слави Трифонов с признанието, че има човек до себе си, с когото се обичат.

Източник: Шоу.блиц