Жени Калканджиева не издържа повече да се прави на Желязната лейди и даде воля на чувствата си!

Шестата по хубост в света Жени Калканджиева хвърли бомбата с неочаквано разкритие, което направи през сълзи. Очевидно красавицата не издържа нито ден повече да продължи с ролята си на Желязната лейди, когато животът й се сгромолясва пред очите й.

Жени Калканджиева потвърди официално раздялата си със Стефан Манов - Тачо като първоначално се опита да убеди всички и най-много самата себе си, че разводът няма да повлияе на битието й и най-важното за нея е малкият й син Георги. Само след няколко минути обаче тя не издържала на напрежението и неочаквано се разплакала. Това разкриха източници, присъстващи на случката, в която Жени Калканджиева разкрила жестоката истина. А тя е, че е страшно наранена, защото продължава адски силно да обича Тачо.

[caption id="attachment_337404" align="alignright" width="300"]Жени Калканджиева Жени Калканджиева призна слабостта си през сълзи, Тачо не го е еня[/caption]

"Той ме нарани много. Но това не е от днес, правил го е винаги през последните години на брака ни. Напоследък обаче стана нетърпимо - изневери, лъжи, предателства и тотално незачитане на мен като жена и майка на детето му. Не мога повече, не издържам на този живот. Но истината е, че страшно ме боли, защото продължавам да го обичам. Не знам как ще остана просто приятел с него", с разплакани очи признала Жени Калканджиева и тотално отрекла слуховете, че е решила да си отмъсти на Стефан Манов като вземе всичките му пари, дори и детето, и го съсипе.

"За какво да му отмъщавам, а и какво ще постигна с това - нищо! Не мога да отмъщавам на бащата на сина си, това е абсурдно. Може би отмъщението към него, но не моето, а на съдбата, ще бъде тогава, когато осъзнае какво е изгубил", споделила съкрушената Жени Калканджиева пред едни от най-доверените си приятелки от модната агенция "Визаж".

Към момента Жени Калканджиева и Тачо не само, че живеят разделени един от друг, но и дори не си говорят. Единственото им общуване е свързано със сина им Жорко, когато татко му го взима при себе си. За съжаление на дружките й, красавицата още е сама и за разлика от шавливия си съпруг, не е прибегнала дотам, че да търси утеха в друг мъж. А може би трябва да го направи в най-скоро време и да покаже на Тачо, че изобщо не е незаменим, коментират близките й.