Ани Цолова не успява да се  примири с тази наглост

Журналистката е повече от бясна на колежката си Биляна Гавазова. Двете се смразиха за пари, защото твърде амбициозната Биляна й е свила бизнеса.

Преди дни Биляна Гавазова обяви, че стартира нов проект. Но всъщност „откраднала“ бизнес начинанието на своята колежка Ана Цолова, като и тя създала рекламна агенция. С този бизнес се захвана Цолова преди четири лета, след като я уволниха от сутрешния новинарски блок по Нова телевизия.Сега двете с Гавазова влизат в пряка конкурентна битка и й се налага да се състезава с нея за  едни и същи клиенти.

Като разбрала за това, Цолова се заканила да „хвърчи перушина“. Тя се притеснявала амбициозната Биляна Гавазова да не отмъкне най-платежоспособните й клиенти. Цолова и без това трудно намирала големи компании, за да си гарантира стабилни доходи.

Гавазова, след като през 2022 година сама напусна BtV, вече се уредила с няколко солидни столични фирми за медийните си проекти. Възнамерявала и да провежда обучителни семинари и лекции, на които да учи желаещите как да се държат пред камера и да им дава съвети за публично поведение. За целта миналата година завърши и второ висше „Маркетинг“, за да управлява стабилно бизнеса си. Със същото се занимава и колежката й Ани Цолова, като и това бизнес начинание тя  стартира преди няколко лета. В лицето на Гавазова виждала не само заплаха, но и тенденциозно „подливане на вода“ и сриване на бизнеса й, което още повече вбесявало Ани Цолова.