„Хвани си кака да те отрака“ – този израз важи с пълна сила за водещата на „Бригада нов дом“. Брюнетката не крие, че си пада по млади мъже. Бившето й гадже бе младокът Михаил Пенев, за когото е видимо, че тя не страда дълго време. Разликата между двамата бе цели 17 години. Силвестър била засичана в компанията на новата си тръпка покрай снимките на хитовото риалити, които започнаха преди няколко седмици.

"Бригада нов дом" се завърна с нов сезон, а Мария е на седмото небе, че отново ще може да се вихри на екран. Още повече, че никой не прие свалянето на предаването, тъй като предишните му пет сезона отбелязаха огромен успех. Хората  я обичат и шоуто се радва на изключителен интерес. Зрителите смятат, че е едно от малкото смислени продукции.

Хвани си кака да те отрака: Maрия Силвестър с младо лъвче

 Умело съчетава социалната тема за хора с проблеми с тази за ремонтите и обзавеждането, от която се интересува почти всеки, особено ако домът му има нужда от реновиране. Две години текoха единствено повторения на старите сезони и хората се питаха кога ще върнат „Бригадата” в ефира на Би Ти Ви.

Източник: blitz.bg