Асен Блатечки упорито крие новата си любима

За нея се знаеше само, че повече от година живее с „лошото момче на киното“. Бившият на Диляна Попова обаче дума не мълви за нея, само обяснява дяволито как е успяла да му „вземе огъня“.

Папараци обаче ловнаха любовната двойка. Оказа се, че новата на Асен Блатечки наистина е „огън жена“, защото е червенокоса. Тя работи в посолството, сред дипломати и  е доста по-млада от 52-годишната звезда.

Хванаха ги: Огън жена е новата на Блатечки(Папарашка снимка)

Актьорът бе щракнат да паркира чисто новия си, огромен джип на паркинга на посолството на Словения. Веднага след като намести огромното возило, още преди да слезе от колата, до нея се приближи чаровна червенокоска. Преди да тръгнат към близкия ресторант, Блатечки използва да зареди от батерията за ток, която се намира на паркинга на посолството. Прави впечатление, че белия джип на актьора върви на ток и  на бензин. По груби изчисления той струва няколко хиляди лева и е оборудван с много екстри.След като мушна зарядното, двамата седнаха в близкото заведение, като си поръчаха внушително количество храна.

След като обядваха, в сладки раздумка  и милувки, влюбените се отправиха към посолството. Току пред вратата на посолството Блатечки изпрати поредната си жена със страстна целувка.

„Не, тя не е успяла да ме укроти, защото ще съм й скучен. Но разбрах, че любовта е взаимност-каквото даваш, това получаваш. А жената до мен ме научи много да я обичам“, каза в интервю палавия актьор.

Източник: България днес