Къванч Татлъту е всеобщ любимец

Синеокият актьор, наричан турския Брад Пит, е обичан от милиони по света. Той продължава да играе активно в киното, снима реклами за различни мощни световни марки, извършва благотворителна дейност и посвещава свободното си време на семейството си.При подобна характеристика би следвало дори хейтърите да го обичат и боготворят. Да, ама не и всичко това е заради спътницата му в живота.

Да, съпругата му Башак Дизер не може да се похвали с такава любов.

Двамата с Къванч се запознават през 2013 година, а три години по-късно, през февруари, се женят в Париж. През 2022 година им се ражда сина Кърт Ефе.

И през всичките тези години някои от феновете на синеокия красавец буквално проклинат жена му. Наричат я „стара, истерична ,ревнива“  и с какви ли още не грозни епитети.

Причината е, че се е появила в живота на турския герой. И още, че е с шест години по-голяма от него.

Много от почитателите на синеокия красавец са категорични, че той би могъл да си намери по-млада, а и по-красива съпруга.

Освен това Башак е личен асистент на звездата и работи заедно с него на снимачната площадка.Някои виждат в това уловка, а други директно я обвиняват в ревност.

Особено след скандала им при заснемането на сериала „Семейство“. Тогава се твърдеше, че съпругата заплашила Къванч с развод, заради страстните сцени между него и по-младата му колежка Серенай Саръкая.

Това не се потвърди от актьора и половинката му и те продължават да са идеалното семейство,   , въпреки хейтърите.

Източник: Труд