Всички помним Хубавото Наде, както наричаха Надежда Михайлова в дните на демокрацията. Е, отдавна вече тя е Надежда Нейнски - по фамилията на втория си съпруг Светлин Нейнски, но лошото е, че старият прякор вече не й отива.

И не, причината за това не са годините. Бившият вътрешен министър и бивш български посланик в Турция далеч не е на "преклонна" възраст. Надежда Нейнски е едва на 60 години. Казваме "едва", защото на тези години има бол примери на дами, изглеждащи убийствено - още повече, когато финансите не са им проблем и не спъват поддръжката.

Хубавото Наде, ли: Надежда Нейнски е на 60, а изглежда на 75! (рязко грохна - СНИМКИ от днес)

Нейнски обаче пусна снимка преди няколко часа, на която видимо изглежда като жена на (че и над) 75 лазарника. Лицето й е откровено повехнало, с множество бръчки, отпусната кожа, сивкав тен и още ред несъвършенства. Възможно е това да се дължи и на лоша грижа, а зимният сезон да е изсушил допълнително кожата на някогашното Хубаво Наде.

Потребители обаче не изключват и възможността причината да е криза в брака й със Светлин. Помним, че още преди няколко години се говореше, че между двамата е настъпила криза в отношенията, а рутината и скуката накарали Светлин да потърси любов и тръпка извън дома си.

"Като нищо ще повехне една жена, която обича мъжа си, а той е залитнал по любовница. Но ако това е причината, по-скоро трябва да се стегне и да се погрижи за себе си, а не да се занемарява", пишат потребители.