Две, вече пораснали дъщери, има Мартин Николов - Елвиса. Малцина са наясно с този факт, освен ако не са гледали внимателно "Игри на волята", където момичетата се показаха във визитката на татко си. Двете вече почти го настигат на ръст и се казват Каролин и Мария-Никол. А на влизане на баща си във формата, му пожелаха да не се излага... Което, разбира се, беше посрещнато със смях от Елвиса.

Днес той се изфука с хубавиците си в мрежата, а потребители го попитаха дали тийнейджърките не страдат за разпадналата му се връзка с Емануела. Марто не отговори нищо, само се засмя, но негови близки приятели разкриха, че дъщерите му меко казано не харесвали чалгарката.

И това не е от момента, в който Ема публично оплю баща им и го обвини, че е шизофреник и некадърник, а от много по-рано. Те били убедени, че певачката няма никакви чувства към баща им, а е просто една интересчийка, която преследва все мъже с тлъст сметки.

"Как пък веднъж не я видяхме да се хване с някой готин, умен, забавен, но който да е по-обикновен човек и да не разполага с пари?! Такива златотърсачки като нея си личат от километри, само й вижте погледа", говорели момичетата.

А според симпатизанти на Елвиса, са абсолютно прави.

Източник: Crimesbg.com