Хубавата Елена от Биг Брадър, а сега и Денсинг старс разказа истината!

С неочаквано, но откровено признание, втрещи хубавата Елена, нашумяла покрай присъствието си в риалитата Биг Брадър и Денсинг старс. Елена се превърна в любимка на зрителите още преди години, след което обаче бе "разпъната на кръст" заради публичната си изневяра към тогавашния й съпруг Миро.

"Години живях в кошмар. Хората ме заплюваха по улиците, гонеха ме от храмовете, заплашваха ме дори физически. Преодолях го и вече съм в нов период, който вярвам, че най-после ще ми донесе щастие", сподели пред известен столичен таблоид хубавата Елена, която успя да си възвърне симпатиите на обществото с участието си в тазгодишния сезон на Денсинг старс.

[caption id="attachment_315896" align="alignright" width="300"]хубавата Елена Хубавата Елена втрещи с уверението си, че е получила амнезия и не помни развода си[/caption]

Хубавата Елена обаче реши наистина да затвори онази страница от живота си, затова без колебание се впусна в разговор и спомени за съпруга си Миро. Тя дори втрещи с признанието си, че към момента Миро дотолкова не означава нищо за нея, че не си спомня развода им. Била добила амнезия...

"Наясно съм, че мнозина няма да хванат вяра, но наистина е така. Кълна се, че денят на развода ми с Миро е бяло петно в ума ми. Знам единствено, че беше през далечната 2006-та година, но не си спомням не кой месец, а дори кой сезон беше. Изтрила съм всички негативни спомени оттогава и се чувствам отлично", разкри хубавата Елена, която сега е щастлива и влюбена в сериозен мъж. Името му обаче така и не пожелава да разкрие, заради суеверие, а и за да го държи далеч от жълтите медии.

Хубавата Елена заяви, че с бившия си Миро не се чува изобщо. А ако все пак се наложи, разговорите им са с продължителност максимум минута-две. "Нямам лоши чувства към него, защото де факто нямам никакви чувства. Просто няма какво да си кажа с този господин и не желая да поддържам връзка. Сигурна съм, че и той е на това мнение", заяви категорично хубавата Елена, научи Kliuki.bg.

Припомняме, че Миро също има жена до него и тя е манекенката Катя Дюлгерова, за която планира да се ожени скоро. Самият Миро също много пъти е казвал, че не иска нищо с хубавата Елена и най-вероятно още не е преодолял болката и публичното си унижение от изневярата й.