Хубавата Елена Георгиева разказа случки, от които да ти настръхне косата!

Хубавата Елена Георгиева, която нашумя с участията си в риалити форматите Биг Брадър-2 и Денсинг старс разказа ужасяващи случки от живота си, за които феновете й не са и подозирали.

Оказа се, че след приключването на Биг Брадър-2 хубавата Елена е била принудена да се движи с охрана от цели трима бодигарда, защото не е виждала и миг покой. След като цялата страна скочи срещу нея с обвиненията, че е лесна и подла, хубавата Елена преживяла нечувани заплахи и унижения.

[caption id="attachment_314536" align="alignright" width="300"]хубавата Елена Хубавата Елена разказа истории, от които да ти настръхне косата[/caption]

"Всички виждаха нещата само в черно и бяло. Аз бях виновната, защото съм изневерила на съпруга си Миро, а не знаеха, че бракът ни беше приключил още преди да влезем в Къщата. След края на шоуто настана истински ад. Представете си, стигна се дотам, че влизах в магазини, в които отказваха да ме обслужат и ме гонеха. Гонеха ме и от църква, в която съм влязла да запаля свещ. А много мъже директно се нахвърляха върху мен на улицата и ме заплашваха с юмруци, казваха, че ще ми разбият зъбите. Жените пък ме обиждаха и заплюваха пред всички", разказва за преживяния си ужас хубавата Елена.

Точно тези ексцесии наложили необходимостта от лична охрана за хубавицата, която иначе не би оцеляла до днес. "Три години. Цели три години не можех да се покажа спокойно на улицата. Хората сме странно нещо - колкото добри и състрадателни можем да бъдем, толкова и се превръщаме в чудовища, готови да разкъсат някого само заради клюките, без да го познават", коментира хубавата Елена Георгиева.

Днес тя вече е щастлива. Ужасяващите спомени от миналото са на път да избледнеят, защото до себе си има човек, който я обича истински и на когото тя безрезервно вярва и държи. А останалото - то просто я е направило по-силна, заключва хубавата Елена.