Хубавата Елена веднъж завинаги реши какво ще прави с живота си оттук нататък!

Пълна промяна - в това се състои решението на хубавата Елена, която нашумя преди години с участието си в Биг Брадър, а само преди седмица си тръгна от танцувалния формат "Денсинг старс". Тя призна, че участието й там било нещо като мисия. Мисия, която да изчисти поне малко опетненото й име, останало след изневярата към бившия й съпруг Миро в Брадъра.

"Години наред хората ме гледаха като прокажена, защото съм си позволила да се влюбя в друг мъж пред очите на съпруга си и цяла България. Обвиниха ме и ме анатемосаха, макар че още когато влязохме в Къщата на Биг Брадър, с Миро бяхме пред прага на развода. Това обаче нямаше как да се знае и аз излязох най-черната. Затова сега взех едно наистина кардинално решение за бъдещето си", разкри хубавата Елена.

[caption id="attachment_312215" align="alignright" width="300"]Хубавата Елена е категорична, че ще изчезне завинаги. Може дори да емигрира Хубавата Елена е категорична, че ще изчезне завинаги. Може дори да емигрира[/caption]

Тя е категорична, че това е последната й публична поява и оттук нататък просто изчезва. Елена буквално ще се изпари от общественото пространство, за да заживее нормален и спокоен живот с новия си любим. "Няма да ме видите повече. Не искам да се говори за мен. Не искам никой да знае къде съм, с кого съм и какво правя", отсече хубавата Елена и с думите си съкруши много от своите фенове, на които тя липсваше през годините.

Животът обаче си е неин и решението е нейно право. Близките й са напълно съгласни с волята й, а родителите й били на мнение, че това е единственият начин хубавата Елена да започне начисто и да излезе от блатото, в което я набутаха жълтите вестници, а дори и съседите й преди години.

"Не е изключено Елена да си грабне багажа и да напусне страната. Тя и приятелят й са обсъждали този вариант, който също е удачен. Така поне наистина ще си гарантират спокойствието, а и за самата нея ще има много повече шансове за реализация в чужбина", подшушнаха близки на хубавата Елена.