Хубавата Елена не е желана от зрителите на "Денсинг старс", което се приема много тежко от нея

Новината за завръщането на Хубавата Елена в "Денсинг старс" предизвика масово недоволство сред зрителите на шоуто, пише "Всеки ден". Красавицата е помолила продуцентите да се върне, защото контузията й не се е оказала чак толкова тежка, колклото бяха предвижданията. Феновете на предаването обаче са твърдо против, защото така нямало да бъде честно спрямо останалие участници.

Хубавата Елена си почина и вече има сили за нови танци. В това няма нищо лошо, но няма да е справедливо да дойде отново, избягвайки няколко елиминации и съхранявайки силите си, смятат зрителите. Може би в думите им има логика, но да не забравяме, че от години Елена не е сред харесваните популярни личности у нас, заради премеждията й в "Биг Брадър 2". Това също оказва влияние върху преценката на зрителите на "Денсинг старс".

[caption id="attachment_312362" align="alignright" width="300"]Хубавата Елена много страда, че зрителите на "Денсинг старс" не я искат Хубавата Елена много страда, че зрителите на "Денсинг старс" не я искат[/caption]

Мнението на хората е оказало голямо влияние в живота на Хубавата Елена и продължава да го прави. Тя е съсипана от недоволството на зрителите да се върне, научи Kliuki.bg. Въпреки че знае, че не е сред най-харесваните участници, Ели не е очаквала да има чак такива масови агитации да не бъде допускана отново в предаването. А тя просто иска да танцува. Няма никакви амбиции да печели "Денсинг старс", а да заличи кошмара от "Биг Брадър" с нещо по приятно за очите на хората.

Хубавата Елена вече обяви, че ще изчезне завинаги от медийното полезрение. Тя иска за последно да изпита тръпката да си на екрана, затова моли "Денсинг старс" за втори шанс. След това зрителите могат да бъдат спокойни, повече няма да я видят в общественото пространство.