Синът на Фики Стораро и Гюлджан стана на 6 години. Да е здраво и да е щастливо детето, но родителите му счетоха за необходимо да подлудят цяла София. Партито, което вдигнаха, бе в голям ресторант в центъра, който буквално беше взривяван часове наред от бясна, ама бясна чалга.

То зурни, то маанета, то гьобеци... Както се казва - хубава работа, ама... Повечето от гостите със сигурност са останали доволни, защото са от родата на Фики, Тони Стораро, Софи Маринова, Роксана, Азис, които никога не са крили ромския си произход.

Виж, на други, като Десислава примерно, вероятно им е дошло в повечко цялата тази мазна какофония. Самият рожденик беше накаран да се изтипоса по средата на дансинга и да чупи ханш, докато Софчето вие на микрофона. Разбира се, тя не изпя златните си хитове, а повечето от парчетата бяха на турски, съобразени с желанията на гостите.

А сред тях, сред гостите, бяха още Есил Дюран с мъжа си, гореизброените и още няколко треторазрядни певачи, плюс една камара лични приятели и роднини на семейство Стораро, разбира се.

Източник: Crimesbg.com