Алекс Богданска взриви мрежата с нещо съвсем неочаквано. Знаем, че допреди дни тя блестеше на червения килим на фестивала за кино във Венеция, цялата грееше, а усмивката не й слизаше от лицето.

И внезапно, ден по-късно, тя избухна в неистов плач като счете за необходимо да го заснеме и да го пусне в мрежата. Реве Александра, та се къса, а последователите й останаха със зинали усти от изумление.

Хубава, но сама: Алекс Богданска реве, та се къса! (взриви мрежата - ВИЖ ТУК)

В сторито си, където се снима ревяща, Богданска обясни, че сълзите й са от огромна радост и благодарност затова, че хиляди хора са й писали да й кажат колко я харесват и каква красавица е била във Венеция. Всъщност това прозвуча малко фалшиво, защото това не е първото подобно събитие за Александра, а и тя отлично знае, че е надарена с красива външност - без значение преди, или след операциите...

Според близки до обкръжението й обаче, този театър, който разигра, се дължи на факта, че си търси мъж. "Хубава, но сама, няма кой да я гушне нощем и да й каже, че я обича. Да, тя има много ухажори, но повечето искат само тялото й, само забавление, никой не се наема на сериозна връзка и това я убива", коментират източниците.

Според които тя още се сещала за Даниел Петканов и тъгувала за любовта му, осъзнавайки, че едва ли ще намери друг, който хем да я обича така, хем и да е богат и успешен.