Христо Сираков стана обект на истински подигравки в обществените среди

След като прости на Биляна Евгениева и отново я прибра в дома си, много хора започнаха открито да се подиграват на милионера Христо Сираков. Те недоумяват какво е накарало богаташът да реши да поднови връзката си с плеймейтката, след като тя открито го направи за смях, изневерявайки му почти публично с Благой Георгиев, припомня Kliuki.bg.

[caption id="attachment_338872" align="alignright" width="300"]Христо Сираков пробуди обществени подигравки заради Биляна Евгениева Христо Сираков пробуди обществени подигравки заради Биляна Евгениева[/caption]

"Как е възможно да е толкова прост? Ама има ли по-тъп от този мъж? Тя го унизи брутално, а той пак е с нея. Не вярвам да става дума за любов, най-вероятно просто е невероятна в легнало положение. Трябва да си направо полудял, за да търпиш такава жена само заради физическите й достойнства и съответните умения." - пише един от интернет потребителите.

Христо Сираков сякаш наистина си е изгубил ума. Той не само прибра отново Биляна Евгениева, но и й даде достъп до негови сметки, а освен това всеки ден й прави безумно скъпи подаръци, като автомобил например.

Ицо 100-те манекенки още не е обявил дали ще поднови и годежа си, но шансовете са доста високи. Припомняме, че преди година той вдигна шумно и пищно парти по случай своя годеж с Биляна Евгениева, но само 3 месеца по-късно тя бе щракната в доста близки отношения с Благо.

""Еййй, този човек не се научи, че тая му иска единствено парите. Как не вижда, че с толкова млада жена любов няма как да има. Направо се чудя що за глупак трябва да върне в живота си жена, която го е направила на пух и прах пред всички." - пише друг форумник.

Причината Христо Сираков да загърби неприятното минало с Биляна Евгениева не е ясна, но очевидно става въпрос за някакво много сериозно увлечение, щом толкова време не успя да я заличи от паметта си.