Християна Лоизу, която победи в четвъртия сезон на „Х Фактор“, съобщи радостната вест, че съвсем скоро ще става майка. Благата вест бе съобщена на сцената на „Като две капки вода“, където участва в момента. Родената в Кипър изпълнителка, трябваше да се превъплъти в двоен образ. „Бутонът на късмета“ определи тя да влезе в кожите на две от най-големите световни звезди – Шакира и Риана с впечатляващата имитация на парчето Can’t Remember to Forget You.

 

След края на парчето двамата водещи – Рачков и Геро обявиха, че певицата има да сподели нещо важно с публиката, а тя развълнувана заяви: „Сега ще го кажа за първи път в ефир – бременна съм“. Не уточни обаче кой е бащата на отрочето й. Запознати издават, че изпълнителката е в петия месец от бременността си.

 

Припомняме, че когато участва в „Х Фактор“, тя живееше с оперния певец Николай Войнов, но по-късно двамата се разделиха и тя имаше връзка с Борислав Борисов, прочул се със скандалните си интервюта с плеймейтки и силиконки в предаването си „Стар Репортерс“. Връзката им продължи 3 години, заради него тя дори заряза родния си Кипър и дойде да живее в София, нещата стигнаха и до годеж, който обаче развали през 2022 г.

 

За момента не става ясно кой е мъжът до нея, от когото очаква дете през лятото. Факт е обаче, че Боби Стар не остана безразличен към новината, което пролича от коментарите му в социалната мрежа.

Източник: Уикенд