Своя полуюбилей отпразнува тези дни бившата плеймейтка и настояща изискана дама Светлана Гущерова. Казваме второто с леко намигване, защото колкото и да се опитва, човек от миналото си не може да избяга, но... е, поне е важно да опита да се промени.

Християн награди Светлана Гущерова за послушанието: Ето какво й "сервира" за ЧРД! (чукна 35 - МНОГО СНИМКИ)

От години това показва, че прави Гущерова, която се е превърнала в многодетна майка и хрисима съпруга и домакиня. Знаем, че почти не излиза от вкъщи, загърбила е познати и приятели и е изцяло в услуга на желанията и нуждите на мъжа си. Който нямаше как да не я награди за послушанието.

Християн награди Светлана Гущерова за послушанието: Ето какво й "сервира" за ЧРД! (чукна 35 - МНОГО СНИМКИ) - Снимка 2

Християн Гущеров заведе жена си на нейното любимо място за празника, а именно романтична Венеция. Децата, разбира се, останаха при свекървата, която ги гледа и която изпрати умилителния им подарък за Гущерова по мрежата - тортичка във формата на сърце с мил надпис.

Християн награди Светлана Гущерова за послушанието: Ето какво й "сервира" за ЧРД! (чукна 35 - МНОГО СНИМКИ) - Снимка 3

Също торта, също в сърцевидна форма и също с надпис "Честит рожден ден, моя любов", плюс букет розови рози пък подари на Светлана съпругът й. Според запознати обаче цветът на розите издава много, а розовият говори, че първоначалната страст отдавна вече е отминала. Което е и нормално за години брак и три деца, предполагаме...

"На жена се подаряват кървавочервени рози, това е свидетелство за огнена, изпепеляваща и вечна любов. Ама то добре, че не й е връчил жълти, които са на презрение", коментират из нета.